Boek: Vandaag begin ik echt

In een wereld waarin aandacht en tijd schaarser zijn dan ooit, is uitstelgedrag voor steeds meer mensen een probleem. Wil jij ook leren hoe je je uitstelgedrag beheersbaar krijgt en hoe je zorgt dat je nu echt aan de slag gaat met dingen die belangrijk voor je zijn?

Dan is dit hét boek voor jou!

Je kunt Vandaag begin ik echt: je uitstelgedrag de baas bestellen bij Bol.com, Managementboek.nl, Libris of Amsterdam University Press.

Op je werk vervelende en lastige taken voor je uitschuiven, of te laat beginnen zodat je deadlines mist: wie maakt zich niet schuldig aan uitstelgedrag? Het goede nieuws is dat het beheersbaar is, voor wie zijn eigen uitstelprofiel kent en weet welke concrete maatregelen er mogelijk zijn.

In dit praktische boek maak je op een overzichtelijke manier kennis met het fenomeen uitstelgedrag, de achtergronden en de remedies. Je krijgt handvatten om te zorgen dat je je uitstelgedrag blijvend aanpakt, waardoor je echt verschil gaat merken in je manier van werken. Het actieplan in het boek geeft je een krachtig middel in handen om je uitstelgedrag beheersbaar te krijgen en te houden.

Karen Visser is lifehacker pur sang met een passie voor slimmer werken. Als werkplektrainer en senior professional organizer ondersteunt ze professionals die met meer plezier productief willen zijn. Ze geeft trainingen en workshops over slimmer werken, begeleidt mensen in 1-op-1-trajecten en adviseert over werkprocessen en effectieve samenwerking.